Gratis COVID-19 sneltest voor bedrijven

Gratis COVID-19 sneltest voor bedrijven

Gratis testen op corona? Hoe dit kan?

Centrum voor Bedrijfsgezondheid ondersteund u in de inrichting van deze corona testlocatie en neemt de kosten voor de opbouw voor haar rekening. Na de opbouw kunt u onder de regeling van het Ministerie van Volksgezondheid uw personeel gratis laten testen op het coronavirus.

Centrum voor Bedrijfsgezondheid is graag uw partner als het gaat over het voorkomen van langdurig verzuim op de werkvloer. Nu het coronavirus hier een grote betekenis in speelt ondersteunen wij u als werkgever uiteraard ook in.  Binnen de nieuwe regeling van het Ministerie van Volksgezondheid wordt de mogelijkheid geboden, om samen met ons als Arbodienstverlener een COVID-19 testfaciliteit in te richten in uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *