Eindejaarsactie! Krijg de module slaap gratis bij een de persoonlijke gezondheidscheck.

Eén op de vijf Nederlanders slaapt slecht. De helft van de mensen die slecht slapen worden daardoor belemmerd in hun dagelijks functioneren, wat zorgt voor een lagere productiviteit en verhoogde kans op uitval. Daarom hebben wij bij onze persoonlijke gezondheidscheck een aanvullende module: slaap.

Deze module geeft medewerkers inzicht in hun slaapkwaliteit, zodat ze weten hoe ze elke werkdag goed uitgerust en fit kunnen beginnen. Ook wanneer zij onregelmatige werktijden hebben.

Eindejaarsactie: wanneer je vóór 31 december 2021 een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een Peroonlijke Gezondheidscheck, dan ontvang je module slaap (t.w.v. €13 per medewerker) helemaal gratis!*

Persoonlijke Gezondheidscheck:

De PGC stelt mensen op een laagdrempelige manier in staat om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid en daar de regie over te nemen, zodat gezondheidsproblemen kunnen worden voorkomen. Deelnemers vullen een online vragenlijst in, voeren thuis zelfstandig de labtesten uit, krijgen inzicht in de gezondheid en kunnen zelfstandig of begeleid aan de slag met eventuele gezondheidsrisico’s.

Kijk hieronder voor de onderdelen van de persoonlijke gezondheidscheck en de aanvullende modules die beschikbaar zijn.

Twijfel niet en doe nog voor 1 januari een aanvraag! Zo kun je nog genieten van onze eindejaarsactie! Mail of maak gebruik van ons contactformulier!

*alleen bij afname van de Persoonlijke Gezondheidscheck